lördag 30 januari 2010

Skaldjursexpert

Malte blev väldigt förtjust i krabbor när vi såg ett program på Animal Planet för ett tag sen. Igår kväll satt han med Labons fiskebok och pekade ut krabba, räka och hummer. Eller "klabbe, hommer och reke". Han lär väl bli !fiskenörd" som pappa. Han verkar ha väldigt lätt för att lära sig saker och snappar upp allting. I morse hade han tagit fram dosan vi använder till att betala räkningar med och tog fram ett kort ur sin plånbok. Sen gjorde han som man ska, i med kortet och börja knappa!
Igår hade han varit på sitt allra sämsta humör när dom kom hem från dagmamman. Han skulle absolut ha godis som låg näst högst upp i skafferiet och var skogstokig. Han började med sin pall, nådde inte, fortsatte med sin fåtölj, nådde inte, sen tripp trapp-stolen, nådde inte, köksstolen gick inte heller bra. DÅ klättrar han på hyllorna istället, ca 1,5 m och får tag i bilpåsen.....skam den som ger sig!

Nu har pappa precis gett sig iväg till Karlstad för att se FBK mot Brynäs. Malte sover och laddar inför besök av Love.

Imorgon kommer farmor & farfar.

Till veckan åker pappa till England och kommer inte hem förrän på torsdag. Besök någon???
På onsdag har Malte studiedag så då ska vi vara lediga :-) Torsdag och fredag ska han äntligen till Solveig nr 1 igen. Hon har varit sjukskriven sen början på december tror jag. Det har varit något med hennes hand men nu ska hon börja igen och det ska bli skönt. Kortare väg att gå.....;-)

Fortsatt trevlig helg!

Inga kommentarer: