onsdag 6 januari 2010

KALLT

Fy fasen vad det är kallt. Man kan ju inte ens vara utomhus. Just nu är det bara - 14,2 men igår slog i allafall vår termometer rekord, -22,7 är det kallaste jag har sett här hemma.
Vi har varit och handlat under dessa kalla dagar och det är det enda syret Malte har fått från utsidan! Hoppas det blir lite humanare temp i morgon så Kerstin kan vara ute med barnen lite, han kan behöva det, terroristen.

Igår var Love, Fia och Denan (pappa: läs Djennan ;-) ) och fick en smarrig fiskmiddag som tack för hjälpen med snöskottning, post och värmekontroll! Tack snälla!
Malte och Love går riktigt bra ihop förutom att Malte har fått för sig att alla hans leksaker är HANS och ingen annans.

Nu i kväll kom han på något nytt som inte är den smartaste idéen han fått. Han skulle läsa en av pappas böcker om krabbor som står längst upp i bokhyllan och började helt enkelt klättra upp. Ni som sett bokhyllan vet att den är dryga 2 meter hög! På tredje hyllplanet tog det dock stopp när Labon fick fatt på honom. Hoppas han glömt bort den idéen till i morgon!

I morgon är det dags att börja göra själ för lönen. Ska bli skönt att komma igång och jobba men det har inte varit helt fel att vara ledig så länge. Gôtt att det bara är 2 dagar så är det helg IGEN ;-)

1 kommentar:

Farmor sa...

-14,2 grader är ju rena rama sommartemperaturen. I morse när vi kom upp var det 26,4 grader och nu när jag gick upp till datorn så var det 25,2. Det går ju bra att vara inne för Olle eldar så det var +24 här inne. Idag har jag faktiskt inte varit utomhus så jag hoppas verkligen att det blir mildare i morgon. Tur att det är sport på TV:n. Hoppas att ni och Malte får en bra dag i morgon.