tisdag 12 januari 2010

Gud allsmäktige själv

har vi i huset! Ja kan ja kan ja kan......ALLT kan han Malte. Han ska tända levande ljus, starta bilen, tända i kaminen, brygga kaffe , you name it! Ibland blir det ganska jobbigt för han blir ju skogstokig när vi säger nej.
Är det något som inte passar herrn så spänner han varenda muskel i ansiktet och kommer helst en halvmeter ifrån oss och skriker; nu e pappa ättearrg. Ibland är det mamma som e ättearrg.
Han har ett sjuhelvetes humör för tillfället!

I morgon ska han klippa sig igen. Förvånar mig inte om han rycker till sig saxen och säger ja kan...

4 kommentarer:

mormor sa...

Ja vad månde det bliva av denna unge :)
Kram

Marina sa...

Känner igen det där allt för väl, lilla fröken här i huset kan det mesta. Det värsta är när hon blir så arg så att hon börjar slåss om man ska hjälpa henne.

Jag tror nog att "kan själv" tillhör åldern.

Farmor sa...

Han visade ju redan i julas att han kan men det blir säkert värre ett tag framöver. Tyvärr är det så att när man väl har lärt sig så har man ingen lust. Det är bara att bita ihop och låta honom göra så mycket som är möjligt för snart nog vill han inte. Sånt är livet bara man kan är det inte lika roligt längre.

Sanna sa...

De är rätt tålamodskrävande de små liven. Filip är nog rätt lugn, vi hade betydligt fler och intensivare "perioder" med Oscar när han var i den åldern. Hugaligen när jag tänker tillbaks på det!!!