onsdag 9 december 2009

Tacka vet jag Degerfôrs!

Här i Karlskoga har det inte varit någon succé för att mota svinet! Brist på vaccin....Det finns vaccin i hela länet utom just Karlskoga. Därför åkte vi till Dergerfors för där var det minsann ingen brist. Vi köade ca 1 timme men sen var det gjort! Känns som jag lyft en 1o kg`s hantel 30 minuter i sträck.

Ljuspartyt är avklarat. Julbordet är avklarat, smarrigt! Spruta nr 2 för Malte blir nästa torsdag. Det blir nog jul i år också!

Idag har mormor och Josephine varit på besök. Dom hämtade Malte hos Irina och han skrek momo så fort hon öppnade dörren. Tror det var en stolt mormor då!

I morgon ska dom ha litet minilussefirande i lokalen. Malte ska vara pepparkaksgubbe! I år finns det nästan inga stora barn som kan sjunga så det blir inget firande där vi föräldrar får njuta av Sankta Lucia. Det blir Öppet Hus i lokalen nästa fredag med julkaffe i stället.



2 kommentarer:

Farmor sa...

Har just kommit hem från Ludvika. Albin har varit sjuk men nu verkar han vara på bättringsvägen. Han skall vara tomte på fredag så då blir det en pepparkaksgubbe och en jultomte hos Pihlströms till jul. Wille och Olivers klasser får bara vara publik, som de uttryckte det för det är 2-orna som håller i lussefirandet på skolan.

mormor sa...

Tack för en jättemysig kväll.
Kram från en stolt mormor JA..