lördag 12 december 2009

Julpyssel

var väl inte Pihlström juniors största intresse men kul hade dom! Vi åkte till Love och Fia i eftermiddags för att pyssla och baka lite.
Här står dom på varsin stol och skriker bajs bajs bajs i kör!
Malte fotar Love...
Lite pepparkaksbak hann dom med i alla fall. Malte var inte så intresserad av degen tills han såg Love ( och kanske mig) smaka lite

och då blev svinnet större ;-)

Slutresultatet blev godkänt! Speciellt med "bubbel" till!

Idag har ett leksaksflygplan drivit oss, eller i alla fall mig, till vansinne. Tror det kallas TROTS i folkmun! Det ska stå uppe på spisen ända tills man ställer dit det för då ska det ner igen. När det är nere ska det upp och ner och upp och ner.....till slut åkte det med nosen före ut på verandan.
Vad får dom ut av sånt?? Så är det med det mesta nu för tiden.
-Vill du ha en Risifrutti Malte?
- Jaa!
Vederbörande öppnar Risifruttin och hämtar en sked och ska servera unge herrn.
-Vill inte ha!

Så fort nån av oss går på toaletten rycker han av sig byxor och blöja och ska "kisse lätten". Kommer något i 3 fall av 10.

Sen har han börjat ljuga ;-) Mormor frågade honom vad han gjort över ögat. Han har ett sår där.
Ramlat från taket säger ungen!
Igår hade Hanna hos Irina slagit honom, vilket inte var sant.

Igår morse höll han på att skrämma livet ur sin mor. På morgonen brukar man hinna duscha medan han dricker sin välling och ser på Barnkanalen. Jag stod i godan ro i duschen när helt plötsligt draperiet försvinner och någon skriker ha ha!

1 kommentar:

Farmor sa...

Det är allt en liten rackare. Vart har fått dessa gener ifrån? Hur som helst skall det bli kul att det snart är jul med tomte, pepparkakor och allt annat.