onsdag 6 april 2011

På östfronten intet nytt

Här händer det inte mycket ska jag säga. Ungen vältrar sig runt som om det vore bästa stället på jorden just nu! Inga tendenser på att vilja komma ut i det fria. Blodtrycket var för högt i måndags så jag ska tillbaka i morgon för att kolla läget. Jag tror ju att det var förra veckan och helgen som gjorde sitt. Malte förvandlades till Dr Jekyll and Mr Hyde, ett riktigt monster. Allt vi sa va fel, allt vi gjorde va fel, allt vi inte sa va fel, allt vi inte gjorde va fel. Humöret var verkligen nere på botten. Han var ju så klart sjuk och en aning understimulerad men ändå!!!!!!!!!!!!!!

Den här veckan är han i alla fall tillbaka hos Solveig igen och en viss skillnad på humöret märks, till allas stora glädje! Det är ca 6-7 barn samt Irina som ligger sjuka med feber, hosta och snor så det var inte så konstigt att han åkte på det också!


Nu vågar jag äntligen säga våren är kommen :-) I eftermiddag har det varit riktigt varmt och behagligt och lite löv har krattats.


I morgon hoppas vi på allt utom regn för då kommer farmor och farfar på besök. "Mission fönsterputsning" står på agendan!

Inga kommentarer: