söndag 30 januari 2011

"En för alla, alla för en"

Alla 3 hostar, nyser och är snoriga. Jag har även ont i halsen :-(
Idag hade vi sovmorgon. Klockan 07.00 tyckte Malte jag skulle gå ner och koka kaffe så skulle han och pappa komma ner när det var klart! Igår slog han upp ögonen kl 06 och frågade pappa; "va ska vi gö"......

Just nu bankas det och sågas i köket. Trodde inte det var så mycket vi kunde göra innan nästa helg men tydligen var det det. Nu är alla väggar som skulle bort borta, några skåp har mött sitt öde och springorna i golvet har täppts igen. Tak och golv är inhandlat. På torsdag eller fredag kommer rörmokaren. Det kommer bli såå bra och jag har blivit lovad att ha en diskmaskin inom 2 veckor!!!!! Frustrerande att ha den stående i ett annat rum och veta att den kan göra skitgörat åt en!

Malte är med och arbetar varje dag. " Går det bra eller" är standard kommentaren till pappa.
Igår var det hyfsat fint väder så vi passade på att ha lite utelek när pappa arbetade.

Innovativ kille!

När vi kom in var det inspektion av pappas jobb!

2 kommentarer:

mormor sa...

Skulle gärna varit en fluga på väggen där hemma hos er och höra alla dessa roliga kommentarer från Malte.

Farmor sa...

Vi var i Ludviksa under helgen och hade planerat att åka förbi Karlskoga eftersom Oliver skulle spela ishockey i Lindesberg, men Wille blev sjuk så vi fick stanna kvar i Ludvika. Vi ses väl snart ialla fall eftersom vi skall passa Malte. Jag ser att Lars har bra hjälp i köket i alla fall att döma av utrustningen med hörselskydd och snickarbysor.