fredag 16 oktober 2009

Mamma är trött...

så trött så trött!
Vi har varit uppe i snitt 05.30 hela den här veckan. Jag vet att det finns dom som har det värre men vi har ju varit så bortskämda med en Malte som sovit bra och länge så detta är rena tortyren!
Inatt kl 00.15 skulle han absolut upp och se på Bilar. Labon och han gick ner och la sig på soffan. Dom kom upp vid kvart i ett igen. Somnade båda två. 03.15 var det Bilar som gällde, igen! Vi fick honom att somna om men klockan 05.15 var det kört. Då skullle Labon upp och då skulle han "mee". Hann med hela Bilarfilmen innan det var dags att gå till Kerstin. Vi är såå trötta på den filmen :-)

Igår fick jag slita med att tvätta oljiga kläder.....Männen i huset hade varit nere och handlat och på vägen hem hade de hamnat under en lastbil!!! Malte hade krupit under en som stod på stora grusparkeringen och vägrat komma fram så Labon hade fått följa efter. Resultatet blev 2 oljiga jackor och en oljig mössa. Kan meddela att fläckarna sitter kvar :-(

Skönt med helg igen och den sedvanliga turen med äpplen till tippen stundar i morgon. Annars har vi inga som helst planer.

Nu ska jag försöka härda ut till omröstningen i Idol och sen är det sängen som gäller och en hett efterlängtad zzzzovmorgon ;-)

Trevlig helg!

2 kommentarer:

Farmor sa...

Det var inget vidare om han skall krypa under bilarna. Det är ju rent av farligt och jag tänker att hur skulle jag ha klarat av det men han kanske aldrig hade försökt med en gammal farmor i släptåg.

mormor sa...

Skulle ville sett dom komma lunkande hem stinkandes olja,ja,ja
se karlar