måndag 1 juni 2009

Skön semester

Kedjebron, Parlamentet och Margaretaön sett från Slottet. Här är vi i Buda. Slottet och Kedjebron på kvällen. Väldigt vackert! Detta kort är från Pest!

Ett av många stopp på vägen! Floden Donau delar Budapest i två delar. Fd Buda och Pest. Vi bodde i Pest!

Malte på "hemmaplan" igen!


Nu har vi landat i Karlskoga igen och vi har haft det bra. Vädret har skrattat oss i fejset men vi har haft det bra ändå. Vi har ätit, druckit och sovit som kungen och drottningen i hela 3 dagar!


Vad Malte har gjort mer än att åka "golfbil" med Hilding vet jag inte så mycket om. Tror farmor får blogga om det. Det verkade dock som han tyckte det var kul att komma hem igen. Liiite svårt att få honom i säng nu ikväll men han vänjer sig snart med mammas och pappas kvällsregler ;-)


Ett STORT TACK till farmor & farfar säger vi alla 3!

2 kommentarer:

mamma sa...

Välkomna hem igen.Malte ser ju pigg
ut nu idag.Gött.
Kram från mamma.

Farmor sa...

Vi hade en rolig tid tillsammans. Dagarna gick snabbt för han rör sig ju hela tiden och det vara bara att hänga med. Ibland kanske det gick lite för fort för han sprang med bollen snabbare än Zlatan tror jag och ganska snabbt kom han på att sparkar jag bollen neråt gatan går det ännu fortare och ibland gick det överstyr men upp igen och på bollen så snabbt som möjligt. Att det blev några små skrubbsår gjorde ingenting. Han försökte tvätta bort ett sår han fått med en tvättlapp men det gick inget vidare och då fanns det snart något nytt att finna på. Det är inget fel på energin och uppfinningsförmågan så det är alltidf något på gång.