onsdag 17 juni 2009

Bortskämda...

är vad vi är! Det har väl inte undgått någon att det råder drickförbud på vattnet här i Karlskoga!? Vi blir ju helt handfallna när vi inte kan ta vatten direkt ur kranen. Folk hamstrar vatten som om det vore det sista dom handlar.
Till Malte kokar vi vattnet men jag ska erkänna att jag drack som vanligt igår. Inga mängder så jag tror inte det är så farligt.

I morgon ska Malte till Kerstin nr 2. Han har aldrig varit där förut så det ska bli spännande att lämna honom i morgonbitti. Idag var han hos Solveig nr 2, hon med spisen, och när Labon hämtade honom så sa hon att han hade stått där hela eftermiddagen. Det är ingen vanlig Briospis utan en hel diskbänk nästan. Med kran och hela fadderuttan. Har tänkt köpa en sådan till honom men den är säkert inte lika rolig här hemma.

I morgon bär det av till Charlottenberg efter jobbet.

Trevlig midsommar på er allihopa!
Kram

2 kommentarer:

Farmor sa...

Tänkte på er så fort jag fick höra om vattnet i Karlskoga. Ja, vi är allt bra bortskämda när det gäller vatten. På de flesta platserna i världen kan de inte dricka kranvatten men det tar vi för givet. Det skall bli roligt att ses i morgon och hoppas att det går bra med Malte och den nya dagmamman.

Fia, Denan o Love sa...

Trevlig midsommar!!