tisdag 24 mars 2009

"Utvecklingssamtal"

I morgon ska Malte ha sitt första utvecklingssamtal. Det var frivilligt med tanke på hans ålder men det kan va kul att sitta ner (utan duracellkaninen) och lyssna vad Solveig har att säga om honom. När man hämtar och lämnar blir det mest vad han gjort, hur han har sovit, ätit och var det ska lämnas dagen efter! Ska i allafall bli spännande!
Solveig är ledig i morgon så det är Kerstin som får lite action i morgon!!

Nu har han börjat nynna på Bä bä vita lamm och Blinka lilla stjärna. Man hör faktiskt att det är dom sångerna också!! Innan han somnade i kväll så hörde vi hur han låg och "sjöng" godnattvisor för sig själv!

Usch i morgon kommer nog telefonen gå varm på jobbet. Vi har kört lön på ett nytt bolag första gången den här månaden. Jag är så säker på att ALLA kommer ringa så jag har sagt att jag ska hoppa jämfota till Degerfors och tillbaka om det inte händer!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Bra karl reder sej själv;med tanke på godnattvisor.
Hoppas du slipper hoppa jämnfota till Degerfors,det är långt ju....
Det går säkert jättebra med både utvecklingssamtal och jobb.

Marina sa...

Det ska bli spännande att följa efter i bil när du hoppar :-). Du har missat alla dom som aldrig läste en lönespec, dom lär inte ringa.
Ses imorn!

Anonym sa...

Det är farligt att lova för mycket. Du minns kanske hur det gick för Glenn Hysén? Det går nog bra skall du se. Det "orner" sig ju alltid för värmlänningar.