söndag 1 mars 2009

"Nackdelen" med att ha ett barn som har varit förskonat från sjukdomar, sovit som en gud och oftast är på strålande humör är helgen som har gått!!! Stackarn har ju inte ätit så bra eftersom han haft feber och varit allmänt risigt. Han har (tror vi) haft ont i magen pga det. Han har sovit väldigt dåligt och oftast vaknat efter 40 min för att sen somna igen. Inte ens välling har varit populärt. Allt har gått emot honom, om ni skulle fråga honom, och humöret har varit som en berg- och dalbana. Sen har han dreglat värre än en Sankt Bernhardshund.
Natten till idag verkade ordningen vara återställd iallafall. Efter att ha vaknat en sista gång vid 00.15 så sov han i ett sträck till 08.45!!

Igår var vi hos Pernilla, Stefan, Hugo & Tim och åt supergod mat. Dom har en hund som Malte tyckte va väldigt intressant. Problemet var att hunden inte tyckte Malte var lika intressant när han skulle klappa och "prata" med honom;-)

Malte säger GRATTIS till kusin Albin som fyller 2 år idag!!

I morgon ska Malte få gå till dagmamman igen. Hela veckan ska han vara hos Kerstin. Solveig har en välförtjänt semster!

1 kommentar:

Anonym sa...

Skönt att han är bättre igen.
Det är väl inte tänder på gång eftersom han dreglar och har ont i magen? Många säger ju att barn inte blir sjuka i samband med att de får tänder, men så var det i alla fall hos oss när Tomas och Lars var små. De var oftast sjuka i samband med att tänderna kom.