söndag 25 juli 2010

Vi lever

och frodas!
I tisdags var vi hos mor & far (gammelmormor och gammelmorfar) som huserar på Ingestrand om somrarna. Malte och mor badade och lekte. 70 år i år och "sprek" som en 20-åring! Det måste ligga i släkten för i onsdags var vi och hälsade på tante Tone och hon gick lös i Hoppeloppeland. Det var som Lek & Buslandet fast lite mindre. Tack för 3 trevliga dagar allihop!

Fredag till lördag var Malte hos morfar, Tine, Wenche och Alex. Han var med till Arvika och såg på raggarbilar.....sen hade han fått godis av självaste Pippi. Hon har mycket godis talade han om!

När vi inte har fartat runt och korsat gränsen så har han lekt med kusinerna Albin, Wille och Oliver. Malte och Albin har varit rätt oense om det mesta. Allt från motorcyklar till sovplats. En gång hörde jag att dom var rörande överens och det var när dom stod inne på toaletten och sprutade vatten! Även när dom badade i badkaret var det dom två mot farmor!

Igår kväll när vi hade gått och lagt oss så hade han lite svårt för att sova så han låg och pratade i ett, helt plötsligt säger han: Jag pratar väldi väldi väldi väldi väldi mycke ja! Det har han rätt i!

Just nu är vi hos mormor och Malte har tagit sig en lur på soffan. Därav lite uppdatering här! Bilder från allt kommer så småningom....Jag har märkt att det inte går att klicka på bilderna längre för att se dom i större format och det kan ha något med den nya layouten att göra men jag har egentligen ingen aning! Felsökning ska påbörjas efter semestern.

Inatt kommer äntligen pappa hem och han är efterlängtad! Som tur är har hans stolthet fått sig en kick. Han vann tydligen "storkampen" med en torsk på 22,5 kg däruppe. Grattis pappa och välkommen i klubben ;-)

Inga kommentarer: