söndag 4 juli 2010

Operation blöjfri

I torsdags köpte jag kalsonger till Malte för ha till semestern då vi ska försöka få honom blöjfri. Så fort han fick se Bamsekalsongerna så skulle han ha dom på sig. Okej sa jag och gick in en sväng. När jag kom ut stod han med shortsen och blöjan nere! Det var precis så toppen av pillesnoppen syntes men han lyckades hålla i den och sa att det var slut på kiss! Jag skrattade så han blev nog lite förnärmad ;-) I allafall så fick han på sig kalsongerna och jag talade om vad som gällde. Ja, okej, jag kan fick jag till svar. 45 minuter och 3 kalsonger senare blev det blöjan igen! Men det verkar lovande för under helgen har det bara blivit 2 olyckor och när han blir bajsnödig säger han i från och gör det på pottan.
Det får bli några fler Bamse för det är på nåder han använder andra!
Skrotnisse

I lördags var vi och badade och Malte fick äntligen sin båt!
Det var superskönt i vattnet.

Måste hålla koll på vad grannen Karin pysslar med. Just igår hade hon hjälp av en kvinna med veden. "Hon var gammal" sa Malte när han kom tillbaka......

1 kommentar:

Linn sa...

Håll ut. Efter 2 dagar var jag redo att ge upp, men sen vände det plötsligt. Nu är han helt blöjfri (nja, inte på nätterna än). Angående kalsonger köpte jag ett par jättefina blåa med röda traktorer på nyss. Finns på Lindex.
Kram