tisdag 1 juni 2010

Sammanfattning av både det ena och det andra

Milano var oerhört trevligt och avkopplande. Vi hade sol, lite regn men varmt. Det var en alldeles lagom stad att strosa runt och slå ner rumpan på en bar eller restaurang ;-)

Doktorn i Örebro tyckte inte Maltes mandlar var så alarmerande så han ville avvakta. Han andas som man ska genom näsan och han följer sina kurvor som han ska. Skulle han däremot börja snarka (som mormor) och få andningsuppehåll så skulle vi kontakta dom igen.
Med tanke på att han är förkyld och väldigt grötig i halsen nu så borde ju hans mandlar varit perfekta att uttala sig om så vi litar på dom.

Igår kväll fick han 39 graders feber så han och jag har varit hemma idag. Han har varit slö och slapp hela dagen och nu i kväll så var han uppe i 40. Efter lite alvedon så piggnade han till. Vi vabbar i morgon också.

Idag var det dagen D för husförsäljningen. Det var 4 familjer som kom och mäklaren fick intrycket av att 3 av dom var köpsugna. Trädgården ha visat upp sig från sin allra bästa sida med blommande syrener, äppelträd, plommonträd, jordgubbsplantor och tusensköna. Sen har vi ju Labons alla tulpaner, icka att förglömma!

Tack till alla som hjälpt till med allt från barnpassning till städning. Ingen nämnd ingen glömd!

Vad Malte har gjort under helgen vet nog ni som bor i Eda kommun bättre än oss! Han hade haft det kult och mysigt sa han ;-)

1 kommentar:

Farmor sa...

Det var trist att Malte är sjuk nu när det är så varmt.Det är säkert jobbigt för honom. Hoppas att han mår bättre i morgon.
Det skall bli intressant och se hur det går med försäljningen.