onsdag 14 april 2010

Litt tå hôrt!

Nästan en hel veckas resumé kommer här!
I lördags var vi och kollade på huset igen. Det var kul att få gå igenom det i lugn och ro och med nuvarande ägare. Vi har INTE köpt grisen i säcken! Detta kommer bli så bra! Det finns päron träd också, smarrigt!
I söndags fyllde pappa år och farmor och farfar var på genomresa. Vi spanade givetvis in huset och Malte cyklade stolt före och visade sitt nya hus! "Där är mitt hus, där ska jag bo".

Malte har cyklat och cyklat och cyklat. En dag cyklade han ända ner till Willys och runt halva Carls Åby. Lite småpauser då det ska kollas i brunnar och diverse blir det ju förstås!

Utemöblerna har slipats och oljats. Vi har börjat skrapa huset så smått. Ska måla om inom en snar framtid. Det måste ju se representabelt ut vid en försäljning!

Det är verkligen härliga tider nu. När vi kommer hem från jobbet/dagmamma så är vi ute ett par timmar extra. Trädgården börjar vakna till liv, till Labons stora glädje. Det enda bekymret just nu är alla rådjur som äter om precis ALLT dom ser. Jag väntar mig nästan att Labon gör en "Runar" snart!

Cykling vid Nobelstadion
Stolt cykelägare

Hjälper pappa att slipa utemöblerna


Malte i för dagen nyinköpta "glasuge"

2 kommentarer:

mormor sa...

Ja det var verkligen en resume.
Roligt att läsa;fina bilder.
Kram :)

Farmor sa...

Det var roligt att se hur bra han klarade av cyklingen. Lars fick faktiskt bråttom med att hänga med. Albin blev väldigt glad över presenten. Båten hamnade säkert i badkaret så snart det blev baddags. På fredag morgon åker vi till Trysil på några dagar.