söndag 6 september 2009

Utvecklingen går framåt

När jag var liten hade vi väl en videobandspelare skulle jag tro. Dator visste man väl inte vad det var. Malte som snart är 2 år byter dvd-skivor i parti och minut och ska absolut se "Bompe" (Bolibompa) på SVT Play (datorn...)
Tror Labon ångrar att han lärde honom att sätta på och byta dvd!!!!

Idag tog vi en tur till Lunedet för att kolla in djuren. Malte ÄR rädd för får och getter. Dessa lät ju nästan inte ens, inte alls som dom vi såg i Degerfors under semestern! Kaninerna däremot var lite bättre. Han gick fram och sa Heej och hälsade med hela handen!

Malte har börjat samla på sniglar. Nästan så man förväntar sig att det ligger några i jackfickorna. En dag när han hämtades hos Solveig gick han runt med en skottkärra och samlade in dom! Hade haft ett 10-tal stycken. Dom kom inte med hem!!

1 kommentar:

Farmor sa...

Det var inget vidare samlar- objekt. Jag tycker sniglar är bland det otäckaste som finns och mycken skada gör de också. Hoppas att han snart finner något annat att samla på. Hörde av Labon att ni mår bra och det gör dom i Ludvika också. Hoppas att vi slipper svininfluensan.