onsdag 1 juli 2009

Vattenkôpper

firar Malte med nu när han gått på semester :-(
I morse såg vi ett par tre stycken små röda märken men trodde det var knottbett eller soleksem!!! När jag hämtade honom hos Irina (den 5:e och sista dagmamman) så hade det kommit ett x antal prickar till. Hon hade tydligen inte tittat på hans rygg för hon trodde också det var insektsbett!
Iallafall så är han ganska prickig nu men det verkar inte klia så värst mycket än. Kan bara tänka mig hur det ska kännas när han blir varm och svettig, stackare. Vi får se hur natten utvecklar sig.
Jag tycker det kliar precis överallt på mig istället. Hade jag haft vattenkoppor mamma??
Som tur är hade de flesta barnen hos Irina haft kopporna men man kan ju undra vart dom kommer ifrån för vi har inte hört om någon annan som haft det nu.

Labon & Malte har som sagt semester nu och hade nog planerat att bada dagarna långa resten av veckan. Det är väl ingen fara att vara ute med honom men han ska väl inte bada! Ni som har erfarenhet av vattenkoppor får gärna lämna kommentarer/tips!

Nu är det bara 2 dagar kvar sen har även jag semester en vecka!

1 kommentar:

Farmor sa...

Det går nog snabbt över hoppas vi. Olle och jag har i alla fall haft vattenkoppor och Labon hade det bara i tre dagar så det går säkert fort över med Malte också.