söndag 17 maj 2009

Riktig söndagstur

Idag bestämde vi oss för att åka till Örebro och Plantagen. När vi hade kommit ut ur Karlskoga tyckte jag det lät lite konstigt av bilen. Det visade sig vara punktering! Det var bara att stanna och byta. Nu gick det ju inte att köra i mer än 80 med "skottkärrehjulet" till reservdäck så det var bara hatten som saknades på Labon så hade det varit en riktig söndagstur! Förmodligen första och sista gången jag färdades i 80 på motorvägen. Herregud va det gick sakta. 2 Clematis hade vi med oss hem.

Igår var jag och tittade på fotboll, Eda var här och spelade mot Bråten. Kul att se Annie & Eva igen! 1-1 blev det. Malte var hemma. Tror inte han hade brytt sig ett dugg om de vita linjerna som bara de 22 spelarna och domaren ska befinna sig inom!

I morse var jag och Malte uppe 06.00. Vet inte när det hände sist på en helg. Vet inte riktigt vad det är men han vaknar efter 1-2 timmars sömn och somnar så fort han kommer ner till oss. När vi ska bära upp honom igen så blir han skogstokig när vi ska lägga ner honom i sängen. Inatt fick han ligga hos oss. När klockan var 05.45 satte han sig upp, vinkade till Labon och gav mig en puss på kinden! Svårt att va morgonsur då! 07.30 var vi ute och lekte.

I morgon har alla dagmammor/dagis studiedag så Malte och Labon ska va hemma. Dom kommer väl titta på blommor och fixa däck skulle jag tro!Det här är Maltes gunga!!! Den finns vid lekparken vid badhuset och gud nåde den som sticker sig dit. Om han är och åker rutschkana och ser att någon är på väg dit så springer han dit och protesterar högljutt. Till saken hör att han kanske gungar 1 minut och sen är det inget kul längre

Det här är ju absolut inget för små barn men Malte var uppe på ett kick. Pappa fick följa med och styra upp det hela!

Glasspaus vid Strandkanten idag.
Tittut bland vinbärsbuskarna. Kan ju även behövas dammsugas(?)

1 kommentar:

mormor sa...

Efter en vecka i Ukraina var det skönt att komma hem till Maltes blogg.
Gött att det blev ett staket;ett problem mindre att bekymmra sig över.
Härliga bilder på godingen.
Kram.