onsdag 8 december 2010

Sälen

I fredags åkte vi upp till Lindvallen. Farbror Tomas fyllde 40 så faster Karin hade ordnat en överraskningsresa till honom. Att han skulle till Sälen hade han luskat ut men inte att vi skulle bli totalt 36 pers! 13 barn under 12 år.....
På fredag kväll spelade vi bowling allihopa. Malte gillade det fast tyckte motorcyklarna man körde på för 15 kr var coolare! På lördag skulle vi testa hans slalomkunskaper. Han fick låna Albins skidor och han tyckte det var kul. Andra gången han kom ner sa han "jag vill ha ett par stavar så kan åka själv sen". Han åkte nog ett 10-tal gånger upp och ner. Liften var inga problem. Han säger inte slalom utan slamån! Jag hörde han och Albin prata lite slamån och då sa Malte att man måste böja på benen!
Lördag kväll var alla ute och åt mat. Många barn med mycket spring i benen kan jag säga!
Söndag var det hemfärd men innan dess gick vi på Experium, ett badställe som låg i samma byggnad som ALLT annat. Det var ett toppenställe, Ski Lodge, kan rekommenderas! Malte somnade innan vi kom ner för Sälenberget och sov till Filipstad!

Måste börja med att visa dessa fina teckningar han gjort!
Farmor och Malte diskuterar julklappar.

Dags för slamån!

Lite arg över att han inte har några stavar.

Lite kallt var det!

Liften!

Nöjda barn (och stillasittande i några minuter)

Experium

Fikatajm

Nöjd och trött efter en hel helg med massa aktiviteter!

Syns inte så väl med han gjorde tydligen ett rejält lappkast med pulkan så han har haft en blåtira sedan i söndags!

Farfar och Spindelmannen

Jag kommer lägga ut lite julklappsönskningar snart eftersom det är en del som frågar!

1 kommentar:

Farmor sa...

Det var många trevliga bilder. Hamburgaren ser ut att smaka så den hjälpte nog till för hemresan och att Male sov så länge.