lördag 15 maj 2010

Oväntat besök

Igår kväll klockan nio brakade det till ute och strömmen försvann. Jag tittade ut och fick se en bil i elskåpet!!!! Fyllekörning tänkte vi först men han hade pillat på en fläck på rutan och då gick det som det gick. Han fick med sig grannens halva smidesstaket innan elskåpet satte stopp och tur var väl det för annars hade vi nog haft honom fasligt nära huset!
Labon ringer 112
medan killen är mest bekymrad över bilen

Till Maltes stora förtjusning kom polisen. Han fick t o m sitta inne i bilen!

Sen kom elgubbarna och fixade kaoset inne i skåpet. Nu vet vi hur ett sånt ser ut invändigt...
Malte sitter och tittar med STORA ögon och ifrågasätter allt gubbarna gör!
Till slut kom bärgaren och även strömmen! Klockan var då 23.00......Malte somnade ca kvart i tolv efter att ha pratat om poliser, bärgare, krock mm....

I förrgår var mormor, moster Josephine och Tante Tone på besök. Tanken var att vi skulle hinna med en massa saker på "att-göra-listan" men vädret var ju inte det allra bästa om man säger så. Vi fick gjort en del och tackar alla 3 för hjälpen.

Igår var farmor och farfar på besök av samma anledning men pissvädret höll i sig. Vi målade lite ändå. Tack farmor & farfar.

IDAG skiner solen som aldrig förr och det är rena sommarvärmen. Är det inte typiskt så säg!
Jag har målat resterande på altanen så den är klar för fototgrafering i alla fall. Labon och Malte har påtat i jordgubbslandet och cyklat lite. Det är rena semestern att måla mot att ha hand om Malte just nu. Han är vrångare än vrångast vissa stunder.
Idag har han inte sovit en sekund på dagen och jiises vilket humör han visat upp.2 kommentarer:

Sanna sa...

Wow, vilken grej. Då stämmer det kanske det där med män och simultankapacitet. Jag kan minsann både köra och sminka mig utan att krocka :-D :-D

Väldigt länge sedan jag såg dig nu, hoppas allt är bra!

Farmor sa...

Jag förstår att Malte hade en toppenkväll med poliser och bärgningsbil. Det var nog inte lätt att sova då.
Har du fått färdigmålat nu då? Trist att det blev ett sådant väder.