måndag 2 februari 2009

Ensamma hemma

Idag var det meningen att fadern skulle till London med jobbet. Det visade sig att snöovädret i Storbritannien placerade honom på ett hotell i Stockholm istället!!! Kanske kommer han hem i morgon istället för på torsdag....
I morgon kommer i vilket fall som helst tante Tone och mormor Anne Berit på besök! Dom ska hämta Malte hos Solveig i morgon och på onsdag ska han få va ledig! Sova läänge och bli ompysslad!!!!

Jag hade med mig Malte till Träningslagret idag för att hämta min KeyCard (med den har man tillträde till gymmet mellan 05.00-24.00) han tyckte det var hur spännande som helst med alla maskiner. Han stod även och dansade lite för dom som slet sitt anletes svett!

Igår var ju farmor och farfar på besök. Malte och farmor var ute och lekte och vi hade väldiga problem med att få in honom igen. Han SKULLE bara vara ute!
Att åka bob är inget kul längre när man kan dra den själv!!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Har tänkt på honom en hel del sen vi åkte. Han var verkligen arg för att han inte fick vara ute längre och leka i snön. Hoppas att det kommer mer snö så att han kan få åka/dra boben eller pulkan. Alla barn älskar ju att vara ute i snön.